Utazás

Zöldülő Budapest

Végre itt a tavasz. Budapest is kizöldült, és vidám emberek lepték el a parkokat és a tereket. Bloggerünk is felfedezőútra indult hát.

Hétvégén, ha jó az idő, általában elmenekülni szoktunk a belvárosból. Tegnap viszont gondoltunk egyet, és Budapest szíve felé vettük az irányt. Mivel sok teret és parkot átalakítottak mostanában, saját szemünkkel akartuk megnézni a változásokat.

A Kossuth tértől sokan el vannak ájulva, hogy milyen szép, modern, tágas stb. Én azt láttam csak, hogy kevesebb a fa, több a térkő, így összességében a régi jobban tetszett. Emiatt még képet sem készítettem, ezt nézzétek el nekem.

Kattintgattam viszont az Erzsébet téren, ami szép füves és fás, tele piknikező fiatalokkal és napozó idősebbekkel, limonádézó családokkal és jókedvű turistákkal. Szinte marasztalt a hely, éreztem a lüktetést és a pezsgést, úgyhogy azt hiszem, megtaláltam az egyik kedvenc nyári helyemet.

Még több kép a Mert utazni jó, mert utazni érdemes blogon.

Zöldülő Budapest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top