Utazás

Tuti termáltipp: Zalakaros

Végre itt a nyár! Nagy kérdés, hogy hova menjünk strandolni, hiszen Magyarországon bőven van választék! Bloggerünk most Zalakarost ajánlja.

Egy héttel ezelőtt a zimankóra való tekintettel egy remek fedett fürdőt ajánlottunk hétvégi programként. Azóta viszont nagyot fordult a világ, hirtelen nyár lett, ezért a hétvégén megkezdődhet az igazi strandfürdős szezon. Ennek apropóján pedig a Zalakarosi Termálfürdőt, azon belül is a kültéri részét ajánljuk a figyelmetekbe.

Termáltipp: Zalakaros
 

A strandi részt május elsején megnyitották, így most már használhatók a kinti gyógyvizes, termálvizes medencék, valamint nyitva a hullámfürdő, a sportmedence és a csúszda is üzemel. A kültéri gyermek-élménymedencét viszont majd csak pünkösdkor fogják kinyitni.

A zalakarosi fürdő mellett szól az is, hogy ha netán mégis pocsékra fordulna az idő, vagy jönne egy zápor, akkor jó választás lehet a fedett részleg is, pláne hogy a közelmúltban felújították, illetve kibővítették.

Ismerd meg a fürdőt képekben a Termál & Fürdő blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top