Utazás

Az Adrián, az Alpokban is csöröghet a Caxirola

Javában zajlik a focivébé, szurkolók millióit szögezve ma már nemcsak a tévé, a számítógép mellé, alkalomfüggően a tablet és az okostelefon is felzárkózott az előszeretettel alkalmazott közvetítő eszközök közé. Vajon mennyibe fáj az információéhség kielégítése azoknak a rajongóknak, akiknek éppen a VB egy hónapjára esik a külföldi nyaralásuk?

A Telekom Travel & Surf roaming adat díjcsomagjai az EU által szabályozottnál még kedvezőbb díjakkal, biztosítják a kiszámítható, kontrollálható költségeket az internet használat során.

Az Adrián, az Alpokban is csöröghet a Caxirola A Travel & Surf csomagok (S, M, L) egy napra 690 Ft díjért 10 MB vagy 1490 Ft-ért 50MB, vagy egy hétre 6990 Ft díjért 250 MB adatmennyiséget biztosítanak. Az adatmennyiség felhasználása után bármelyik csomag újra aktiválható, és pontosan annyit költünk, amennyit előzetesen jóváhagyunk.

A Travel & Surf  csomagok közül a Travel & Surf S csomag 2014. június 1-től a világon már közel 100 országban kedvező áron teszi lehetővé a a mobilinternetezést. A labdarúgás szerelmeseinek jó hír, hogy a Travel & Surf S csomag Brazíliában is elérhető, így az idei foci VB-n részt vevők a VB alatt is kedvező díjon tudnak netezni, élményeket megosztani.  

Meglepetések nélkül: az uniós szabályozás szerint a szolgáltatók által biztosított adatforgalmi limit védi az ügyfeleket váratlan költségektől . A Telekom a 19 580 Ft adatforgalmi limit 80%-ának elérésekor figyelmeztető sms-t küld, a limit elérésekor pedig automatikusan leáll az adatroaming szolgáltatás.

Az Adrián, az Alpokban is csöröghet a Caxirola Hogyan választhatjuk ki a számunkra megfelelő adatroaming díjcsomagot? Külföldi hálózatban megnyitva a böngészőt, egy szolgáltatásválasztó oldal nyílik meg a képernyőn, amelyen keresztül egyszerűen választhatjuk ki azt az adatcsomagot, amelyre az utazás alatt szükségünk lehet.

Tehát szinte bárhol kedvező és kontrollálható költségek mellett letölthető a Caxirola hangja a mobilokra, hogy egyszerre milliók csörgessék a VB hivatalos hangszerét a győztes gól örömére.
 
További információk:
http://www.telekom.hu/surf

Caxirola-hang  letöltése:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bdreamapp.caxiroladroid

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top