Utazás

Gyerekbarát strand az Adrián

Akinek van gyereke, tudja, hogy a kicsik születésével átrendeződnek a prioritások, és hiába írja minden szakirodalom, hogy te is pihenj, kapcsolódj ki, neked is jól kell magad érezned, mégis nehezen találtuk meg azt a megoldást, ami mindenkinek jó.

A gyerekek miatt már eleve olyan helyszínt választottunk, a Rab szigeten Lopart, amit gyerek nélkül tuti nem választanék.

 Gyerekkel a tengeren

Itt olyan a tenger, hogy több kilométert gyalogolsz befelé, de még mindig csak bokáig ér a víz…

Szóval igazán gyerekbarát a strand: van sekély víz, homokos part, játszóterek, árnyékos fekvőhelyek, éttermek, minigolfpályák és trambulinok, sőt a parttól távolabb még egy pici vidámpark is kisvasúttal, vurstlival, bazárral.

Gyerekkel a tengeren

Apartmanos üdülésünkkor a nap úgy kezdődött, hogy lebattyogtam a pékhez friss pékáruért, majd vissza a szerzeményekkel. Gyorsan reggelit készítettem, és egy rakás szendót megkentem, becsomagoltam tízóraira. Felpakoltuk a cuccainkat: babakocsi, napernyő, matrac, sátor, homokozójátékok stb., és lehurcolkodtunk a partra. Miután végigkentem mindenkit 50 faktoros krémmel, beosztottam a férjemmel, hogy ki megy messzebbre (ahol legalább már derékig ér a víz….) a nagyobbakkal, és ki marad a parton homokozni a kicsivel, illetve mikor cserélünk…

Hogyan folytatódott a nap, illetve hogyan módosult mindez a következő évben, amikor szállodában szálltak meg? Válasz a Miles & Meals blogon!

Gyerekkel a tengeren

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top