Utazás

1 000 000 LEGO kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje február 26. és március 1. között nyitja meg újra kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
1 000 000 LEGO® kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

A kiállításon találkozhatnak többek közt Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun & Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton régió például több mint 20 kiállítóval képviselteti magát, valamint jelen lesz Vas és Békés megye, Győr, Debrecen és Pápa városa is. Belföldi díszvendég Székesfehérvár, külföldi díszvendég Románia.

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország térkép lesz, mely 1 000 000 LEGO® kockából épül majd fel. Az országban ez idáig nem épült ekkora LEGO-ból készült térkép, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. És hogy lehet, hogy a kiállítás ideje alatt készül el a térkép? A tihanyi apátság, a Szent István-bazilika vagy a hortobágyi kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott LEGO® munkák is felkerülnek, és ezekkel lesz teljes az ország képe.

1 000 000 LEGO® kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

A kicsiket a LEGO® Store Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig ember nagyságú LEGO figurák gondoskodnak.

Az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Ilyenkor a hosszú tél után már mindenki napsütéses, vidám napokra vágyik. Idén egy szerencsés pár elrepülhet a világ egyik legszebb és legnaposabb szigetére. A versenybe kerüléshez az Utazásra jegyet váltó látogatóknak egy pár kérdésből álló nyeremény szelvényt kell kitölteniük. Ezeket a szelvényeket az A pavilon több pontján is leadhatják. A helyes választ adók közül kerül majd ki az az egy szerencsés, aki megnyeri az 1 hetes, 2 fő részére szóló Mauritius-szigeteki álomutazást.

1 000 000 LEGO® kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

Autók tesztközelből: A Teszt & Go elnevezésű autós programon megjelennek a hazánkban kapható autómárkák, így megismerkedhetnek különböző kategóriák régebbi és új modelljeivel is. Kiváló alkalom lehet ez egy autóvásárlás előkészítéséhez, tájékozódáshoz vagy egy-egy modell teszteléséhez.

Vásároljon napi jegyet online, így 2500 Ft helyett 1900 Ft-ért mehet be a kiállításra és a sorban állást is elkerülheti.

Egyidejű kiállításokról, kiállítókról és a programokról bővebb információ:
www.utazas.hungexpo.hu
www.facebook.com/utazaskiallitas

1 000 000 LEGO® kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top