Utazás

Május 1-jén ezek a budapesti strandok nyitnak ki

Május 1-jén nyitnak a strandok. Nem mindegyik budapesti fürdő nyitja meg azonban kapuit, soroljuk, szép idő esetén hová érdemes elmenni.

A strandok nyitva tartása május 1-jén

A Gellért fürdő kültéri medencéi már április 22-től nyitnak, ugyanakkor a hullámfürdőt május 1-jén indítják el. A Dagály strandterületét is megnyitják ezen a napon, és a Palatinus strandfürdőben várják a strandolni, fürdőzni vágyókat.

Május 1-jén ezek a strandok nyitnak

A gyógyfürdők május 1-jei nyitva tartása

A Lukács fürdőben május 1-jén nem vehetők igénybe a súlyfürdő, a gyógykád és az iszapfürdő szolgáltatások. A Széchényi és a Gellért gyógyfürdőkben szintén szünetel ezen a napon a súly- és az iszapfürdő. A Rudasban ugyanakkor egész napos társas fürdőzésben lehet részed, és az éjszakai fürdést is biztosítják.

Május végén nyitó strandok

Május 30-án nyitják meg a Csillaghegyi strandfürdőt és a Paskál strandfürdőt is. Egy nappal később, május 31-én nyitja kapuit a strandolni és fürdőzni vágyók előtt a Római strandfürdő, és június 6-tól várja a látogatókat a Pünkösdfürdői strandfürdő.

A fürdők az első májusi hétvégén ünnepi nyitva tartás mellett emelt árakkal üzemelnek.

További cikkek strand témában az NLC-n:

Forrás: Budapesti Gyógyfürdők

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top