Utazás

4 kihagyhatatlan vidéki kirándulóhely

Négy gyönyörű vidéki kirándulóhelyet gyűjtöttünk össze. Hogy még csábítóbb legyen a túra helyszíne, rövid videókon is megnézheted, milyen helyekre invitálunk.

1. Rám-szakadék

Dobogókő közelében, a Pilisi Parkerdőben található híres kirándulóhely igazi kihívást jelentő túlélőtúra lesz. Kalandra fel!

2. Visegrádi fellegvár

Ha már kirándulóhelyként a Visegrádi várat választjátok, ne hagyjátok ki a közelében fekvő canopypályát sem. Káprázatos panoráma és élmény vár, amint húsz méter magasan csúsztok egyik kötélen a másikra.

3. Aggteleki-cseppkőbarlang

A szlovák határ közelében található kirándulóhely a Baradla-Domica barlangrendszer része. Az idén 30 éves Aggteleki Nemzeti Parkban fekvő barlang monumentális cseppköveit meglehetősen hűvös körülmények között nézhetitek meg. A túrára mindenképpen érdemes meleg felsőt magatokkal vinnetek.

4. Vadása-tó

Az Őrségi Nemzeti Parkban, Hegyhátszentjakab mellett található Vadása-tó és környéke lenyűgöző kirándulóhely. A hőségben való erdei túrázás után szinte kötelező program a tó hűs vizében megmártózni.

További cikkek kirándulás, túra témákban az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top