Utazás

A szülinapján valósította meg az időutazást

Az időutazás igenis lehetséges! Időgép helyett pedig elég hozzá egy-két menetrend szerinti repülőjárat, és persze az időzónák.

A szokványosnak mondható 24 helyett 46 órán át tartott a születésnapja Sven Hagemeiernek, aki ezzel beállította a világ leghosszabb szülinapjának Guinness-rekordját is.

A német férfi úgy tudta 46 órásra húzni a 26. születésnapját, hogy visszafelé repült az időzónák között. Új-Zélandról, Ackland városából indult, és az ausztráliai Brisbane-be repült, amivel két plusz órát nyert, majd innen Honoluluba utazott, amivel további 20 órát. Összesen 13 órát és 10 percet töltött a levegőben.

A szülinapján valósította meg az időutazást

A férfi mindig is nagy rajongója volt a Guinness-rekordoknak, és maga is szeretett volna beállítani egyet. A leghosszabb születésnap rekordját korábban egy Nargis Bhimji nevű nő tartotta, akinek a szülinapja 35 órát és 25 percet tartott még 1998-ban. Ezt sikerült megdöntenie most Hagemeiernek.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top