Utazás

A világ legabszurdabb szállodája

Könyvespolc mögött megbújó titkos szoba, villamosszerelvényben berendezett lakosztály vagy vitorlás árbocáról megközelíthető ágyak. Ilyen és ehhez hasonló meglepetésekre számíthatunk a világ legabszurdabb szállodájában, Amszterdamban.
A világ legabszurdabb szállodája Következő állomás: az ágy. A Hotel Not Hotel szálloda vendégei különleges berendezésű, de maximális kényelemmel ellátott szobákban hajthatják álomra fejüket.

Ebben a mókás szállodában, aminek a neve egyébként Hotel Not Hotel, és Amszterdamban található, 15 különálló és teljesen egyedi tematikával megáldott szoba van, melyek egyenként is felérnek egy-egy műalkotással. A szobákat a közös lobby és nappali tér köré rendezték, bentről pedig titkos üvegen vagy festményeken át lehet kikukucskálni.

Kívülről pont olyan, mint a többi

Ha nem tudnánk, mi vár ránk bent, el is sétálnánk mellette lazán, hiszen Amsterdam abszurd szállodája semmi feltűnő külső jegyet nem visel magán. Annál nagyobb a meglepetés, ha belépünk, és nem is okoz csalódást, mások által megálmodott őrült díszletek között hathatjuk álomra fejünket.

A világ legabszurdabb szállodája A villamosszerelvény belsejében az abszurd szálloda vendégei újra átélhetik Amszterdam aranykorát
A világ legabszurdabb szállodája Ez a színes nyomtatott ház igazán vicces, hiszen a a valóság és a kinyomtatott élet közötti jelentős különbségre világít rá. A tévé és a szék is 2D, szerencsére az ágy és a reggeli 3D
A világ legabszurdabb szállodája A világ legabszurdabb szállodájában a lobby egy művészeti közösségi tér, melyet két oldalról vesznek körül a furcsa szobák
A világ legabszurdabb szállodája A Kevin Bacon bárban zártkörű rendezvényeket is vállalnak
A világ legabszurdabb szállodája

 Titkos ajtó a könyvespolc mögött: kényelmes ágy várja az olvasni és pihenni vágyó utazókat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top