Utazás

Vízen úszó apartman a Tisza-tónál

Magyarországon nincs hiány különleges természetközeli szállásokban. Aki szeretne, lakhat egy fa tetején, kipróbálhatja a hegyvidéki romantikát vagy a provence-i életérzést, de ha valaki inkább a hagyományos faházas üdülést választja, szerencsére válogathat a szebbnél szebb helyek közül.

Most viszont egy olyan megoldást hoztam, amelyik igazából egyik csoportba sem tartozik. A tiszafüredi Kormorán kikötőben ugyanis bérelhető olyan faház, amely a vízen úszik!

Vízen úszó apartman a Tisza-tónál

Az egyedi kivitelezésű Kormorán úszóház I. osztályú apartmanház minősítéssel rendelkezik, nyáron légkondicionált, télen fűthető, így egész évben nyitva áll a kísérletező kedvű turisták előtt. A házban egy tágas 33 nm-es amerikai konyhás nappali, két kétágyas hálószoba, és két, a hálószobából nyíló zuhanyozós fürdőszoba található, a fedett 25 nm-es teraszról pedig akár közvetlenül is lehet horgászni a Tisza-tóban, vagy egy távcső segítségével megfigyelhető a vízimadarak élete.

A folytatásért kattints a Mert utazni jó caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top