Utazás

Utazzunk a világ legdrágább repülőgépén

Az átlagos repülési élmény és azok a fotók, amelyeket most mutatok nektek, ég és föld: a világ legdrágább repülőgépi luxuslakosztályát fogjuk megnézni, amely az Etihad Airways A380-as gépén található.

Legutóbbi repülős élményemen úgy ült 180 turista öt órán keresztül a kissé csattogó-kattogó járaton, ahogyan a heringek szoktak a konzervdobozban. A lábam kegyetlenül bemacskásodott, és landoláskor nem tudtam, hogy leginkább feküdni vagy ácsorogni szeretnék a nap hátralevő részében – bármit, csak ne kelljen ülnöm tovább.

Utazzunk a világ legdrágább repülőgépén

Nappali szobák, külön hálórészek, zuhanyzóval ellátott fürdőszobák, és külön bárrész is a tartozéka ennek a Dubajban – hol másutt? – közlekedő járatnak, ahová az utasok személyes komornyikot is kapnak, hogy az égvilágon minden luxussal és kényelemmel repülhetnek. Tizenegymillió forintba fájt a valaha számolt legdrágább jegy ezen a járaton, amelyet tavaly decemberben váltott meg egy floridai üzletember.

Utazzunk a világ legdrágább repülőgépén

Csak azért gondolom azt, hogy én soha az életben nem tudnék aludni egy repülőn, mert a fentebb említett járat úgy recsegett, mint ami menten szétesik, és az azért kissé hangos is volt. Na itt, ezen a luxusrepülőn biztosan lehetne meditálni is.

Utazzunk a világ legdrágább repülőgépén

A folytatásért kattints a Deluxe caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top