Utazás

Brüsszeli robbantás: így érinti a magyar járatokat a tragédia

A Wizz Air Budapest–Brüsszel–Charleroi járatai közlekednek, de a szigorítások miatt korábban kell kiérkezni a repülőtérre. Egyéb hasznos információt is közölt a légitársaság.

Kedden reggel több robbanás is történt a brüsszeli Zaventem repülőtéren. Fontos információ, hogy ez Brüsszel nagyobb repülőtere, nem az, ahová a fapados társaságok gépei, például a Wizzair BudapestBrüsszel járatai mennek.

Ez a helyzet a BrüsszelCharleroi járatokkal

“A Wizz Air BrüsszelCharleroi-ba tartó és onnan induló járatai jelenleg menetrend szerint repülnek, azonban a megszigorított repülőtéri biztonsági intézkedések miatt a BrüsszelCharleroi-ból induló utasoknak azt tanácsoljuk, hogy az indulási idő előtt legalább 5 órával érjenek ki a repülőtérre. A járatokról pontos információt a WIZZ mobil appján keresztül vagy a ezen az oldalon kaphatnak. Azon utasok, akik úgy döntenek, hogy ma, 2016. március 22-én nem utaznak BrüsszelCharleroi-ba, visszakapják a repülőjegyük árát, vagy lehetőségük van díjmentesen átfoglalni utazásukat későbbi időpontra” olvasható a Wizz Air hivatalos közleményében

Ez a helyzet a Brüsszel-Zaventemet érintő járatokkal

A Budapest Airport Zrt. közlése szerint törölték a robbantások miatt kiürített és lezárt brüsszeli reptérre induló vagy onnan érkező keddi járatokat. A honlapon megjelent tájékoztatás szerint ez a Brussels Airlines két-két, Zaventemből induló és oda tartó járatát érinti.

Brüsszeli robbantás: így érinti a magyar járatokat a tragédia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top