Utazás

7 szuper program a hétvégére

Ezen a hétvégén virágba borulnak a cseresznyefák, veterán autócsodák mutatkoznak be, és kínai lampionok borítják fényárba az állatkertet. Biztosan mindenki talál kedvére való programot.

Oldtimer Show

Április 8-10. Vasúttörténeti Park

Veterán autók vonulnak fel a hétvégén a Vasúttörténeti Parkban, ahol az oldtimer csodák mellett rengeteg családi program is lesz.

Sárkányok éjszakái

Fővárosi Állat- és Növénykert

Páratlan éjszakai kalandban lehet részed az Állatkertben a lampionok fesztiválján. Közép-Európa legnagyobb fényünnepe május közepéig várja a látogatókat.

Az elvarázsolt tó

Április 9. Mesemúzeum

Az Évkerék Társulat előadásában kiderül, hogyan lesz a haragból szerencse, és hogyan szabadítja meg a halász a kővé vált királyfit fogságából.

Sakura ünnep

Április 9-10. Füvészkert

Ami­kor a japán cse­resz­nye­fák virá­got bon­ta­nak a Füvész­kert­ben, a láto­ga­tók – a japán szo­ká­sok­hoz hason­lóan – taka­róra tele­pedve pik­ni­kez­het­nek a kert­ben, gyö­nyör­köd­het­nek a Sakura fák virágzásában.

7 szuper program a hétvégére

Ásványbörze

Április 9-10. Lurdy Ház

Különleges ásványok és kőzetek mutatkoznak be az idei Ásványbörzén, valamint interaktív gyerekprogramok szórakoztatják a legkisebbeket.

Kaszkadőr Show

Április 9. Korda Filmpark

Szombaton megnézheted, hogyan dolgoznak a kaszkadőrök és a profi sminkesek az etyeki Korda Filmparkban. Ha szereted a filmeket, kihagyhatatlan program.

Ami a szívedet nyomja

Április 10. Mesemúzeum

Svéd és magyar gye­rek­ver­sek gye­re­kektől gye­re­kek­nek és szüleiknek szombaton, a Mesemúzeumban.

7 szuper program a hétvégére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top