Utazás

Benzinkutat fosztogathattak az Eb-re tartó magyar huligánok

Gondok vannak az Eb-re tartó magyar focidrukkerekkel. Állítólag még rohamrendőröket is bevetettek ellenük Olaszországban...

A focidrukkerekkel mindig csak a baj van, a Nemzeti Sport Online információi szerint a Magyarországról vasárnap este útnak indult szurkolói konvojból három buszt lekapcsoltak a hatóságok, mert szerintük az azokon utazó drukkerek kifosztottak egy benzinkutat Velence közelében.

Képünk illusztráció!
Képünk illusztráció!

Az egyik szervező, Poszpischek Tamás a helyszínen tartózkodik. “A négy buszunkból egy továbbhajtott, hármat viszont megállítottak a rendőrök, már rohamrendőrök is érkeztek a helyszínre. Nagyjából százötven-kétszáz drukkerről lehet szó. Azzal vádolnak minket a rendőrök, hogy kifosztottunk egy benzinkutat Velencénél. Most tart az ellenőrzés, nem tudjuk, mikor indulhatunk tovább. Mindenkitől elveszik az alkoholokat” – mondta el a lapnak. A várakozás miatt azt sem tudni, mikor érnek Franciaországba a foci-Eb-re. Jelenleg Milánó közelében vannak, tart a szurkolók átvizsgálása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top