Utazás

Bámulatos videóval próbálhatod ki a Bubit

A bámulatos és egyedi technikával készített több részes videóban bejárhatod Budapest legszebb utcáit, közterületeit – természetesen Bubival. Ha pedig kedvet kapnál a képernyő előtt ülve egy kis Bubizáshoz, pattanj egy közbringára, és tekerd körbe a filmben bemutatott helyeket.

A bámulatos népszerűségnek örvendő MOL Bubi közbringarendszert 2014-ben indította el a BKK. Számos újítást végeznek rajta azóta is. A legújabb szerint egy most még merőben újdonságnak számító technikával készítettek 360 fokos videót. A filmben interaktív módon, a számítógép előtt ülve járhatod be Budapestet. A többrészes videósorozat első epizódjában Budát fedezheted föl – természetesen MOL Bubival.

És ehhez semmi mást nem kell tenned, mint elindítani a videót, és az egeret használva utasításokat adni a videó szereplőjének. Nézz körbe Budán, állítsd meg a filmet, ahol szeretnéd. Óriási? Mi máris adtunk a BKK-nak egy lájkot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top