Utazás

Bemutatjuk Magyarország legbénább betörőjét!

A 43 éves férfi betört egy törökszentmiklósi üzletbe, majd a zsákmánnyal a kirakaton keresztül akart távozni, de a biztonsági őr már várta.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 43 éves férfi ellen – írja a police.hu, de a java még csak most következik. A román férfi 2016. október 8-án 8 óra 45 perckor egy betondarabbal betörte egy törökszentmiklósi ruházati üzlet kirakatát, majd azon keresztül bemászott az épületbe.

Nem tudjuk, mire számított a férfi, de betörésről jelzést kapott egy törökszentmiklósi biztonságtechnikai cég, amelynek irodája éppen az üzlettel szemben volt.  Az őr nem tétlenkedett, azonnal a helyszínre futott. A román férfi éppen egy maroknyi ruhával mászott ki a betört kirakatüvegen, amikor az őr elfogta, és értesítette a rendőrséget. A járőrök előállították a jogsértőt a rendőr-kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top