Utazás

Hatalmas pénisz virít Brüsszel forgalmas utcájában

Street art? Végül is igen. Mindenesetre az egyik éjjel óriási pénisz jelent meg Brüsszel forgalmas utcájának egyik tűzfalán. A helyieket tulajdonképpen csöppet sem zavarja a szokatlan alkotás. Mindenesetre csöppet bizarrnak tűnik, de persze, miért is ne.

Művészet vagy provokáció? A kerületi önkormányzat máris lemeszeltetné azt a hatalmas péniszt ábrázoló falfestményt, amelyik egyik éjszaka bukkant fel a brüsszeli Saint-Gilles negyed központjának egyik tűzfalán. Ráadásul, ahogyan az egyik járókelő megemlíti a videóban, épp a kisasszonyok épülete előtt látható. Akinek meg nem tetszik, az ne nézze.

A helyieket a jelek szerint különösebben nem zavarja, de még csak fölháborítónak sem tartják a szokványosnak csöppet sem nevezhető alkotást. Állításuk szerint több ehhez hasonlót is látni a városban. Egy portugál hölgy szerint egyenesen fantasztikus, hogy Brüsszelben ilyen mértékű a szabadság. A helyiek Zizinek nevezték el a képet, sőt már szimpátiatüntetést is szerveztek néhányan, hogy a bizarr falfestmény a helyén maradhasson – írja az Index.

Hatalmas pénisz virít a brüsszeli utca egyik tűzfalán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top