Utazás

Igazi telet hozott a Mikulás

Havat hozott a Mikulás. Az ország több pontján esett december 6-án, kedden reggel. És káprázatosan szép fotók készültek a havas vagy zúzmarával borított tájról. Gyönyörködjetek velünk a téli képekben.

Kedden, Mikulás napján igencsak csípős reggelre ébredtünk. Több helyütt mértek -5 és -7 fokot, sőt a szomszédban -17 fokig süllyedt a hőmérők higanyszála. És bizony az ország több pontján is havazott az éjszaka. Ahol pedig nem, ott a zúzmara csipkézte ki ámulatba ejtően a tájat.

A Kiderül előrejelzése szerint a következő napokban lassan és csak kissé melegszik az idő, persze enyhülésre nem kell számítani, hiszen mégiscsak decemberben járunk. Szerdán és csütörtökön a maihoz hasonló fagyos reggelekre ébredünk, és napközben is épphogy csak nulla fok fölé emelkedik a legmagasabb hőmérséklet. Aztán péntektől picit enged a fagy szorítása, és a jövő hét elejére átmenetileg meg is szűnhetnek az éjjeli fagyok. Napközben legföljebb 2-3 fokot mutatnak majd a hőmérők. Viszont cserébe szép napsütéses tiszta időre számíthatunk.

És most gyönyörködjetek a Mikulás-napi igazi télben, melyeket az Időképről kölcsönöztünk.

Havat hozott a Mikulás – csodaszép fotók az országból

Nagykanizsát a zúzmara lepte be Mikulás reggelén

Fotó: Varga György - MTI
Fotó: Varga György – MTI
Fotó: Varga György - MTI
Fotó: Varga György – MTI

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top