Utazás

Megnyitott a világ első virtuális valóság bárja Bécsben

Bécsben nyílt meg a világ első virtuális valóság bárja, ahol társaságban, sörözgetve merülhetünk el a legújabb tech kütyük szolgáltatta élményben.

A bécsi Vrei bárban teljesen oké, ha nem beszélgetsz barátaiddal, csak felteszel a fejedre egy futurisztikus szemüveget, és elmerülsz a virtuális világban, amit választottál. A világ első VR (virtuális valóság) bárja a kábé egy éve nagyon pörgő új technológiát teszi elérhetővé a nagyközönség számára, ráadásul úgy, hogy közben még egy sört is bedobhatsz.

Megnyitott a világ első virtuális valóság bárja Bécsben

A bécsi Vrei-ben olyan technológiákat próbálhatsz ki, mint a SamsungGear Vr, az Oculus Rift és a HTC Vive, és közben még pizza is van! A játékok egy része ráadásul ingyenes, ha a bárban fogyasztunk, de emellett vannak extrább játékok is, amikért menetenként kell fizetni.

Megnyitott a világ első virtuális valóság bárja Bécsben 

Ha pedig a virtuális valóság nekünk már túlságosan sci-fi, az alsó részben játszhatunk régi, klasszikus arcade játékokkal, például flipperrel és a jó öreg kormányos autóversennyel is!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top