Utazás

Kalauzverőt keres a rendőrség

Nem elég, hogy érvénytelen volt a jegye, még neki állt feljebb.

2017. január 8-án a vecsési vasútállomásnál a kalauz leszállított a vonatról egy férfit, mert érvénytelen menetjeggyel utazott. A férfi ezt követően megütötte a jegyvizsgálót. A vonaton lévő biztonsági kamera felvételt készített az elkövetőről.  

A Monori Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az ismeretlen férfi ellen, akinek a megtalálásához a lakosság segítségét kérik.

Kalauzverőt keres a rendőrség

Aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-28-83-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es Telefontanú zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top