Utazás

5 olyan út, amit életed során meg kell tenned

Az új év és a tél tökéletes alkalom rá, hogy megtervezd a következő utazásod. Most 5, bakancslista-gyanús kalandot ajánlunk a figyelmedbe.

Te milyen típusú utazónak tartod magad? Spontánnak, aki akár a csillagok alatt is elalszik, vagy kényelmesnek, akinek a szállás legalább olyan fontos, mint maga a hely? Tartozz bármelyik csoportba is, van egy pár olyan kaland, amit mindenkinek ki kell élveznie legalább egyszer élete során! Íme, egy ötös lista, inspiráció gyanánt:

1. Egy mini road trip

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

Egy autós utazás során – akár a klasszikus, Amerikát átszelő útvonalon, akár Európában – megízlelheted a végtelen szabadságot, és a magad uraként fedezheted fel az új helyeket.

2. Utazgatás egyedül

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

Félelmetesnek hangzik, valójában viszont mindenkire ráférne, hogy egyszer egyedül induljon a nagyvilágnak. Nem csak élményekkel gazdagít, hanem önismeretre és lazaságra is tanít egy ilyen kaland.

3. Turistáskodás a saját városodban

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

Te is sokszor nézel irigykedve a városodban bóklászó turistákra? Állj be közéjük pár napra! Próbálj ki programokat, éttermeket, vagy csak járd céltalanul a várost, ahogy egy utazáson tennéd.

4. Egy kulináris kaland

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

Ha számodra az utazás egyet jelent a gasztronómiai élvezetekkel, indulj célzottan egy régió kulináriájának felfedezésére! A toszkán borvidék például mesés kezdet lehet.

5. Egy spirituális felfedezés

5 utazás, amit életed során meg kell tenned

 Az emberiség számára fontos spirituális helyszínek meglátogatása felejthetetlen élményekkel ajándékoz meg, és az is lehet, hogy új emberként térsz haza!

MyDomaine

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top