Utazás

Hetvenhat autó ütközött a tömegbalesetben – videó

Akkora köd volt Lengyelországban az A1-es autópályán, hogy hetvenhat jármű csúszott egymásba. Hihetetlen, de a tömegbalesetben nem halt meg senki, ám harmincketten megsérültek, többen súlyosan.

Hetvenhat jármű ütközött össze két közúti balesetben az A1-es autópályán, a közép-lengyelországi Piotrków Trybunalski közelében. A két baleset egymástól mintegy fél kilométernyi távolságban, az autópálya ellenkező oldalán, a reggeli órákban, sűrű ködben történt. A tömegbalesetnek szerencsére nincs halálos áldozata, ám 32-en megsérültek, közülük 5-en súlyosan.

A mostoha időjárási körülmények a mentőegységek munkáját is nehezítette, a helyszínre irányított négy mentőhelikopter közül csak kettő tudott leszállni. A baleseteknél hetven tűzoltó, húsz mentőautó és mintegy száz rendőr intézkedik. A helyszínelés hatósági bejelentések szerint a késő éjjeli órákig tarthat. A forgalmat kerülőutakra tereli a rendőrség, hatalmas a torlódás az autópálya mindkét oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top