Utazás

Beutazod a világot, iszod a koktélokat, és még fizetnek is érte

Most nem neked kell fizetned, hogy utazgass és koktélokat fogyassz – neked fizetnek érte! Legalábbis, ha te vagy az Absolut új munkatársa.

A legendás vodkagyáros olyan profi munkatársat keres, aki hajlandó lenne (pff) 4 évtizeden keresztül ízlelni a kiváló minőségű alkoholos italokat. Ja, meg kicsit utazgatni.

És igen, ez egy munka, tehát fizetés is jár érte, bármennyire is túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen! Az mondjuk tény, hogy az Absolut vodkamestere nem lehet akárki: profinak kell lennie az italok terén, mesterkurzusokat kell tartania a mixereknek, és neki kell előállnia új koktélkombinációkkal is. De ez még így is sokkal jobb, mint bármelyik másik munka a világon.

Beutazod a világot, iszod a koktélokat és még fizetnek is érte
Ennyire boldog, aki az Absolutnak dolgozik. 

A munkaköri leírásba tartozik még az utazás is – ez azért fontos, hogy az illető képben legyen az étel- és italtrendekkel szerte a világban. A leírás szerint “kreatív orr, trendérzékeny nyelv és a vodka iránti szeretet” szükséges az álláshoz. Ha úgy érzed, mindegyik megvan benned, nyomás az Absoluthoz!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top