Utazás

Vigyázz, ha szerdán vennél autópálya-matricát!

Kisebb kiesések, lassulások lehetnek az úthasználati jogosultságok értékesítésében szerda hajnalban, mert karbantartást végez a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Karbantartás miatt szünetre és lassulásra kell számítani az úthasználati jogosultságok értékesítésében február 22-én, szerda hajnalban 1 és 3 óra között. Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban előfordulhat, hogy átmenetileg, rövid ideig nem lehet majd e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, interneten keresztül egyenleget feltölteni. Valószínű, hogy nem fog működni a rendszer az ügyfélszolgálati irodákban, a viszonteladó partnereknél, és nem lehet majd vásárolni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül SMS-ben, weben és applikációval sem.

Az előrelátók akár elővételben is megválthatják úthasználati jogosultságukat, amit érdemes is, hisz a karbantartás nem mentesít az e-matrica vásárlása alól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top