Utazás

Zseniális ötlet, hogyan főzzetek a szabadban

Kiránduláshoz jó, de akár a kerti grillezést is kiegészíthetitek ezzel a zseniális főzési ötlettel. Túlélő túrákhoz pedig egyenesen nélkülözhetetlen. Videó.

A túlélő túrák rajongóinak mindenképpen nélkülözhetetlen ötletet ad a kajafőzéshez ez a zseniális videó. A kirándulásra összecsomagolt hátizsák konzervet biztosan tartalmaz, amit ezentúl egyszerűen fölmelegítve fogyaszthattok el. Ráadásul még a tüzelő keresgélésével sem kell az időt fölöslegesen eltölteni. Dobjátok össze pillanatok alatt a szabadtéri konyhát, és már főhet is az ebéd.

A szabadtéri főzéshez az olívaolajas tonhalkonzervet bontsátok fel, majd takarjátok le több rétegben konyhai kéztörlő papírral. A videó szerint erre tökéletesen alkalmas az illatmentes vécépapír is – nos, akinek ez jobban tetszik, használja.

Szóval, akármilyen papírt is használjatok a főzéshez, gyújtsátok meg, helyezzétek rá a grillrácsot. A tűzálló edénybe töltsétek az előfőzött rizst, öntsétek fel vízzel, ízlés szerint sózzátok.

Mire leég az olívaolaj a tonhalkonzervben, a rizs elkészül, a tonhal lágyan átforrósodik. Mennyei barbecue-kaja, igaz? Arra vigyázzatok, nehogy megégesse a kezeteket a felforrósodott tonhalkonzerves doboz.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top