Utazás

Ez a lány a világ legrémesebb útlevélfotója verseny győztese

Kevés az olyan ember, aki kimondottan jól néz ki az útlevélfotóján, de ami ezzel a szerencsétlen lánnyal történt, az mégiscsak túlzás.
Ez a lány a világ legrémesebb útlevélfotója-verseny győztese

Van az univerzumnak arra egy törvénye, hogy mindenkinek rettenetesen kell kinéznie az igazolványképén – ezt már elfogadtuk. Chelsey Ramos is sokkal bájosabb és szebb egy csomó más fotón, mint amit az útlevelébe készítettek. De amikor a kép végül bekerült a dokumentumba, a helyzet még szörnyűbbé, sőt, kimondottan ijesztővé változott. Ramos itt ugyanis így fest:

Ez a lány a világ legrémesebb útlevélfotója-verseny győztese 

Szerencsétlen lány egyértelműen a (méltatlanul keveset emlegetett) Csúcsfejek egyik szereplőjére emlékeztet, és bár ez elég vicces, az is valószínű, hogy ekkora eltérés a fotó és a valóság között már hivatalos helyzetekben is problémát okozhat neki.

Ramos persze új igazolványt kap majd, és állítólag az illetékes hivatalban is nagyon segítőkészek voltak vele, szóval a bizarr fotó sajnos/szerencsére nem fogja évekig elkísérni őt.

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top