Utazás

Rövidebb útvonalon járnak a budai villamosok hétvégén

Rövidített útvonalon járnak a hétvégén a dél-budai villamosok, amelyek csupán az Albertfalva kitérőig közlekednek. Onnan már pótlóbuszok viszik az utasokat a végállomásokra.

Kisebb kavarodást okozhat a hétvégi közlekedésben, hogy a dél-budai villamosok (47, 49, 17) csak az Albertfalva kitérőig közlekednek, ahonnan pótlóbuszok szállítják tovább az utasokat a villamosok eredeti végállomásaira. A 48-as villamos egyáltalán nem közlekedik 2017. szeptember 30-án (szombaton) és október 1-jén (vasárnap).

A BKK tájékoztatása szerint a pótlásra azért van szükség, mert az Albertfalva térnél megnyitott élelmiszer-áruház közúti kapcsolatának kiépítése miatt felújítják a villamos-útátjárót.

Figyelniük kell az autósoknak is, mert az útátjárót erre az időszakra lezárják a közúti forgalom elől, a hétvégén a Fehérvári úton továbbhaladva, a Kondorosi útnál lehet balra fordulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top