Utazás

Hogyan találod meg a legjobb utazási ajánlatokat?

Rutinos online vásárló vagy? Ha igen, tudod, mennyire fontos, hogy naprakész légy, és ne csak megtaláld, hanem időben el is csípd azokat a lehetőségeket, amelyekkel jó sok pénzt megtakaríthatsz.

Ha tetszik nekünk, ha nem, a virtuális világ sok esetben olyan kiapadhatatlan forrásokat rejt, amelyeket vétek nem használni. Persze egyáltalán nem mindegy, ki, mikor és mennyi időt tud és akar a gép előtt ülni azért, hogy megtalálja a számára legjobb ajánlatokat. Mindebből az következik, hogy míg az online felületen eladóként azt érdemes szem előtt tartanod, hogy az ajánlatodat könnyen elérhetővé kell tenned, addig vásárlóként érdemes rátapadni olyan lehetőségekre, amelyek nemcsak pénzt, hanem időt és energiát is megspórolnak neked.

Vegyünk egy átlátható példát. Jó szokásod, hogy a fáradalmakat hosszú hétvégéken pihened ki, mégpedig elég gyakran. Mivel lángeszű vagy, és szereted megfogni a pénzt, lecsapsz azokra az ajánlatokra, amelyek könnyen a látóteredbe kerülnek, és meggyőzően olcsó lehetőséget kínálnak. Mivel kizárt, hogy ne ülnél le netezni mindennap, még azt is gondolhatnánk, hogy simán jut időd átböngészni a népszerű utazási oldalakat. Az igazság azonban az, hogy a legtöbben már régen túl vagyunk azon az időszakon, amikor élményt jelentett a kitartó böngészés és egy témának a végtelen körbejárása. Ehelyett sokan inkább a rohanó hétköznapok zajától letompulva, a sült galamb szindrómának áldozva, tátott szájjal várjuk a legjobb ajánlatokat, na persze ebben az esetben nem a szánkba, hanem a virtuális postaládánkba.

 

Sokan első körben ahhoz tartják magukat, hogy nem hajlandók feliratkozni egyetlen hírlevélre sem, hiszen azt gondolják, így nem adják el a lelküket az reklám ördögének. A valóság azonban az esetek nagy részében az, hogy szuper okosan kell megválogatni, hogy mit engedünk a magánszféránkba, ha viszont rájuk találtunk, azokat mindenképpen ki kell használnunk. Ha a fenti példádat követjük és feltételezzük, hogy alig várod, hogy lecsaphass a legmenőbb utazási ajánlatokra, mindenképpen élj a lehetőséggel, és a legjobbak információs csatornáira iratkozz fel. Itt van mindjárt a Szálláguru Black Friday ajánlata, ami tökéletesen szemlélteti, hogy neked, aki élsz-halsz az utazásokért, miért érdemes most azonnal hozzájuk feliratkoznod.

  • Legnagyobb utazási kínálat akciós, kihagyhatatlan áron csak november 24-én
  • Széles paletta a szálláshelyek tekintetében, panzióktól egészen az 5*-os hotelekig
  • 20-80% kedvezmény
  • Tavaszi feltöltődést, illetve nyári vakációt, év végi hajtást követő téli pihenést is lefoglalhatsz
  • Belföldi és külföldi ajánlatok
  • Sok exkluzív ajánlat
  • Wellness, városnézés, kikapcsolódás, gondtalan pihenések akár teljes ellátással
  • Családoknak, pároknak, gyerekekkel, gyerek nélkül
  • Limitált, exkluzív ajánlatok, amik csak a Szállásguru.hu-n találhatók

 A cikket a Szállásguru.hu támogatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top