Utazás

Egy hiba folytán egyedül utazott a repülőn

Nem mindennapi élményben volt része a fiatal nőnek, aki egy hiba folytán került a járatra.

Beth VerSteeg néhány nappal ezelőtt Rochesterből Washingtonba akart repülni, de a járatát törölték. A légitársaság egy másik, 8 órával későbbi járatra foglalt helyet neki és a más utasoknak. Mivel a fiatal nő nem akart a reptéren ennyit várakozni, ezért inkább erre az időre visszament a szülei közelben található házába. Időközben azonban a reptéren kiderült, hogy a törölt járat utasainak egy hiba folytán egy, a légitársaság alkalmazottainak fenntartott járatra foglaltak helyet. A reptéren várakozó utasokat értesítették is erről, és egy másik, korábban induló repülőgéppel végül is el tudtak utazni. Beth azonban minderről lemaradt.

A nő akkor csak fogott gyanút, hogy valami nem stimmel, amikor 45 perccel az indulás előtt egyedüliként várakozott a járatára. A légitársaság illetékese végül úgy döntött, hogy ha már így alakult, Beth felszállhat a járatra.  

Így történhetett, hogy a nő végül egyedüli utasként repülhetett. Szabadon választhatott helyet, és persze, hogy szelfizett is az üres gépen.

NYPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top