Utazás

Eladó Cornwall egyik legrégebbi, varázslatos háza

Eladó a 16. század végén épült, kastélyszerű angliai ház.

Az angliai Cornwall egyik legrégebbi, több száz évvel ezelőtt épült kastély háza most eladó, és nem mondjuk, hogy mi nem vennénk meg szívesen. Az 1500-as évek végén épült ház, mely a Rialton Priory nevet viseli, teljes felújításon esett át, hogy kényelmes otthona legyen új lakójának, immár modern vonásokkal. Persze a felújítás során ügyeltek arra, hogy a hely megőrizze a megkülönböztető jellegű hangulatát. 

A 2002-ben a Cornwall hercegségtől vásárolt, különleges házban három hálószoba, két fogadószoba, egy nagy étkező és egy toronyszoba található többek között. A hozzá tartozó kert hatalmas díszfákkal, virágzó bokrokkal és patakkal emeli tovább az egész hely fényét. Ha még ez sem elég, külön napozóterasz, és egy, az eredeti időkből itt maradt kút is tartozik ehhez a csodás, mesebeli házhoz. Sajnos most jön a már megszokott feketeleves, az ingatlan 665.000 fontért vásárolható meg, ami sajnos 232 milliót jelent forintban. Akkor egyelőre marad csak a képek csodálgatása.

Forrás: onthemarket.com

 

Forrás: onthemarket.com

 

Forrás: onthemarket.com

 

Forrás: onthemarket.com

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top