Utazás

10 mókás dolog, amit csinálhatsz a hóval

Idén nem voltak túl nagy havazások, de talán épp ezért a kicsinek is nagyon örülünk. Ha még találunk a hegyekben valahol néhány fehér foltot, megmutatjuk mihez kezdhetünk velük!

A gyerekek egy életre hálásak lesznek, ha kimehetnek havat festeni! Persze semmiképpen sem valódi festékkel – a legjobb megoldás, ha ételszínezéket használunk!

Manapság már nem kell egy csomó cuccot összeszedni, ha profi hóembert akarunk – simán megrendelhetjük a kiegészítőket erről az oldalról.

Használj egy egyszerű műanyag dobozt, hogy téglákat formázz a hóból, és máris szakszerűen építkezhetsz!

Az egész környékre ráhozhatod a frászt ezekkel a világító szemű hószellemekkel.

Nagyon fontos, hogy bármilyen ehető havas finomsághoz csak tiszta, lehetőleg nem városi hóval próbálkozzunk – ez a verzió például egy juharszirupos, jeges finomság.

Formázd meg kedvenc popkulturális ikonjaidat – ha nem sajnálod rá az időt, akár ilyen mesterire is sikerülhetnek!

Ha akad valahol egy buborékfújó, ilyen csodaszép, misztikus jégbuborékokat készíthetünk a téli időszakban.

Ne elégedjünk meg a rossz arc szomszéd havas szélvédőjébe kapart pénisszel, készítsünk sokkal komplexebb és sokkal nyomasztóbb alkotásokat!

Csináljatok hóvulkánt a gyerekekkel – bombasiker lesz! Itt találod a leírást.

Tölts meg néhány lufit ételfestékkel színezett vízzel, majd ha a gömbök megfagytak, hántsd le róluk a lufiréteget! Ilyen hatalmas “üveggolyók” állhatnak a te kertedben is, amíg fagypont alatt van a hőmérséklet!

 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top