Utazás

Megható! Utat épített a családapa, hogy gyakrabban jöhessenek hozzá a gyerekei

Fogta magát, és utat épített egy apa, hogy többször találkozhasson gyermekeivel.

Az India északkeleti részén található Orisza államban élő Jalandhar Nayak egy nap felkelt, és úgy döntött, hegyi utat épít háza mellett, hogy elvált feleségével élő gyerekeivel többször találkozhasson. A férfi ugyanis egy elszigetelt faluban él, ahonnan háromórás az út gyerekei lakhelyéig, ezért kifundálta, hogy saját útja megépítésével lerövidítheti ezt az időt. Nayak napi nyolcórás munkával, egyedül kezdte el építeni a 8 kilométeres utat. 

A helyi hatóságok csak a hónap elején vették észre Nayak munkáját, aki soha nem kereste a segítségüket. A tisztviselők a BBC-nek azt mondták, hogy befejezik a fennmaradó 7 km-t, amely összeköti a falut a várossal, ahol a férfi fiai iskolába járnak. Hozzátették, hogy fizetni is fognak Nayak munkájáért, ha olyan magas színvonalú lesz az út, hogy autók számára is járható lesz.

De a lényeg, hogy Nayak így már sokkal könnyebben tud találkozni három fiával, akiknek eddig egy keskeny, kövekkel teli ösvényen kellett átvergődniük, hogy apjukat láthassák. 

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top