Utazás

Tréfás kedvében hóautót épített, rászálltak a rendőrök

A hóautó építője nem tudta, mit gondoljon, mikor meglátta a parkolási büntetést alkotása mellett. Aztán rájött, hogy a rendőrök értették a viccet.

A kanadai Simon Laprise-nek egyik nap ahhoz volt kedve, hogy életnagyságú autót építsen hóból. Montrealban, ahol él, éppen sok hó esett, ezért alapanyagban nem szenvedett hiányt.

hó, autó, kanada (forrás: Maxim Tot via Buzzfeed)

Hó, autó, Kanada (forrás: Maxim Tot via Buzzfeed)

Tudta, hogy egy olyan utcán építi a hóautót, ahol hókotrás idején nem lehet parkolni. De tréfás kedvében volt. Miután elkészült a mű, rendőrök hajtottak arra. A teljesen behavazott autónak tűnő hóautó láttán lelassítottak, egyikőjük kiszállt, és egy cetlit hagyott az autó mellett. Majd elmentek.

Laprise először nem tudta mire vélni a dolgot. Azt hitte, a rendőrök igazi autónak nézték a hóautót, és megbírságolták tilosban parkolás miatt. Ám a cetlin az állt: „Bearanyoztad az esténket”.

hó, autó, kanada (forrás: Maxim Tot via Buzzfeed)

Hó, autó, Kanada (forrás: Maxim Tot via Buzzfeed)

Két tanulság van. 1. Kanadában sok hó esik mostanában, ellentétben Magyarországgal. 2. A kanadai rendőrök értékelik a viccet és a kreativitást. (Buzzfeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top