Utazás

Újabb reptéri tolvajokat fogtak Budapesten

Gyűrűt, karórát és parfümöt lopott két férfi, a házkutatás során pedig további tárgyak kerültek elő.

Egy utas feladott poggyászából loptak el egy fehérarany gyűrűt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren még januárban. Öt nappal később egy másik utas poggyászából egy karórát és egy parfümöt loptak – közölte a Police.hu.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói az érintett járatok rakodási körülményeinek vizsgálata során jutottak el két repülőtéren dolgozó munkáshoz.

Két reptéri munkás lopott a csomagokból (Fotó: Police.hu)

A házkutatások során megtalálták az ellopott értékeket, valamint további – vélhetően szintén bűncselekményekből származó – tárgyakat is. A két feltételezett elkövetőt előállították, és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki.

A rendőrség azt írja, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság egyen- és civil ruhás rendőrei – a többéves gyakorlatnak megfelelően – demonstratív jelenléttel és szúrópróbaszerű ellenőrzésekkel lépnek fel a lopások ellen, és a felderítésre is jelentős hangsúlyt fektetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top