Utazás

Perceken keresztül lógott a sífelvonóról, miután rosszul szállt fel rá

8 méter magasan lógott a levegőben, miután lecsúszott a sífelvonóról.

Drámai pillanatnak lehettek szemtanúi egy indianai sífelvonón, mikor egy fiatal lány perceken át lógott le róla. Miután rosszul helyezkedett el rajta, lecsúszott a felvonóról, amelyen rajta kívül ketten tartózkodtak még. A lány addig kapaszkodott a felvonóba, míg a sípálya személyzete oda nem sietett egy kifeszített ponyvával, hogy arra zuhanjon.

A személyzet szerint az eset egyáltalán nem egyedülálló.

Forrás: The Sun

„Sokszor megtörténnek ehhez hasonló esetek. Látod, ahogy emberek leesnek a felvonóról, vagy elveszítik a felszerelésüket.” 

A felvonón üldögélő két másik ember egyike a lezuhanó lány édesanyja volt, aki rémületében sikoltozni kezdett, hogy segítsenek nekik. Míg egyik kezével a lányát tartotta, addig a másikkal a másik gyerekét fogta, aki szintén bizonytalanul ült a szerkezeten. 

A lány szerencsésen leérkezett a ponyvára, amely majdnem 8 méternyire volt a felvonó alatt. A videón jól hallhat, ahogy az anya többször is ijedten kérdezi lányától, minden rendben van-e, aki megnyugtatja, hogy nem esett baja. Miután megállapították, hogy jól van, újraindították a felvonót. 

Videó: The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top