Utazás

Tíz kilométeres dugó van az M1-esen

Csupa bosszúsággal találhatja szembe magát az, aki most készül autózni az M1-es autópályán. A sztrádán burkolatot javítanak, és több baleset is nehezíti az előrejutást.

Számos akadályt kell leküzdenie annak, aki az M1-es autópályát választotta az utazáshoz csütörtök délután. Mindegy, hogy Hegyeshalom vagy Budapest felé tartanak az autósok, egy-két sávszűkítésbe biztos belefutnak.

A forgalmi akadályt legtöbbször az M1-es veszélyes kátyúit felszámoló építőbrigádok jelentik, miattuk Hegyeshalom felé a 43-as, majd az 52-es kilométernél is lezárták a külső sávot. Ott néhány száz méteres torlódásokra kell számítani.

10 km-es dugó az M1-esen – Forrás: Google

Budapest felé is kátyúznak, viszont az élénkebb forgalom miatt már 10 kilométeresre hízott a kocsisor a 29-es kilométertől. Aki teheti, Óbarok és Herceghalom között érdemes az 1-es úton kerülnie.

Baleset is történt a sztráda Budapest felé tartó oldalán a 46-os kilométernél, itt két kamion szaladt egymásba. A katasztrófavédelem szerint a balesetben nem sérült meg senki, viszont a műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták, torlódásra kell számítani ezen a szakaszon is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top