Utazás
Szponzorált tartalom

Izgalmas újdonságok Bükfürdőn! (x)

Az év e szakaszában már számos nyári attrakcióval vár a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. A Magyar Brands és EuropeSPA díjas fürdő az egész család számára nyújt kikapcsolódást az év legmelegebb napjain is.

A fürdő árnyas fákkal borított strandja tavaly a lehető legmagasabb, 5 csillagos minősítést kapta a Magyar Fürdőszövetségtől. Számos attrakció található itt, a családi medencéktől kezdve a gyermekek kedvencéig, az óriásbuborékig. A megszokott mászókák, csúszdák, hinták mellett egy különleges elemekkel felszerelt vizes játszótér is várja a legkisebbeket, amely Toboz Ottóról, a fürdő kabalaállatáról kapta a nevét.

Acapulco medence a családosoknak

A strandfürdő területén kialakított, látványos családi medencében a fiatalabb korosztály és a családos vendégek egyaránt jól érzik magukat. Vihar- és ugróöböl, gyermekhullámöböl teszi még izgalmasabbá a fürdőzést. Aki egy kis árnyékra vágyik, az a medence napernyői alatt vagy a medence mögött található függőágyparkban is megpihenhet.

A szabadtéri csúszdakomplexum négy pályából áll, és felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak! A családi csúszdán szülők és gyermekek akár együtt is csúszhatnak, az anakonda csúszda hosszasan kanyarog, a hirtelen esésű kamikaze igazi bátorságpróba, a hagyma csúszdán pedig centrifugaszerűen pörögve érkeznek a vízbe a csúszdázók.

A strandon található óriásbuborékos strandmedence különleges attrakció a kicsiknek. A hatalmas, színes buborékról ugrálhatnak, csúszhatnak a vízbe, míg a medence másik felében egy kosárlabda palánk nyújt szórakozást a fiataloknak. Ez a medence igazi különlegessége a strandnak.

A mozgás szerelmeseit sportpályák (strandröplabda, lábtenisz, füves kispályás labdarúgópálya, kiskapukkal felszerelt strandfocipálya, streetballpálya), asztalitenisz, valamint szervezett sport- és szórakoztató programok várják.

Akik pedig a kulináris élvezetekre fogékonyak, azok is megtalálnak Bükfürdőn mindent, mi szem-szájnak ingere: a fürdő területén és a településen is számos vendéglő, büfé vár rájuk.

Cápabarlang a legkisebbeknek

Nemrég került átadásra a kisgyermekek számára épült cápabarlang, amely látványos vízi elemekkel teszi még élvezetesebbé a pancsolást. Itt a tenger élővilágával ismerkedhetnek meg játékos módon a legkisebbek: csikóhalak, kis rákok, spriccelő és forgó vízi figurák színesítik az élményfürdő területén található barlangot.
További programok és kedvezményes ajánlatok: www.bukfurdo.hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top