Utazás
Szponzorált tartalom

A gyerekek fővárosa Donovalyban található (x)

Donovaly nyáron átváltozik a gyerekek fővárosává, ahol nagyon sok attrakció vár a kicsikre, akik ott garantáltan nem unatkoznak.

Donovalkovo egy interaktív gyermekváros 3–10 éves gyerekeknek.  A gyermekvárosban 21 darab miniház található,  amelyek teljesen autentikusak, méretre szabott berendezéssel. A házakon és a berendezéseken kívül autentikus jelmezekkel várjuk kis vendégeinket a tökéletes élményért. Donovalkovóban a szórakozást animátorok irányítják, és a gyerekeket megtanítják tankolni, tüzet oltani, pénzzel bánni,  bevásárolni és még sok mást.

A Donovalkovo gyerekváros minifarmján sok-sok miniállat várja a kis gazdákat, akik etethetik, itathatják az állatokat. Gyerekvárosunk következő fontos része a valós közlekedési helyzeteket hűen modellező KRESZ-pálya, amely remélhetően a gyerekek kedvencévé válik. A KRESZ-pályán játékos formában sajátíthatják el a kicsik a közlekedés alapszabályait, ami azért is különösen hasznos, mert ezáltal később ösztönszerű képességükké válik a balesetmentes közlekedés Az ügyes sofőrök a nap végén jogosítványt is kapnak.

Az idei szezon újdonsága a miniatűr kisvonat, amely a kisváros körül szállítja kis utasait.

„Kisegér” Gyermekpark

A Donovaly Fun Arena kalandpark 2017 nyarán egy Szlovákiában egyedülálló újdonsággal bővült  – gyermekeknek szóló vizes élmény- és oktatópark nyílt 9 attrakcióval. 

Központunk, a PARK SNOW Donovaly, mely a téli – síléces, snowboardos – pihenés kedvenc helye, nyáron szórakoztató kalandparkká alakul át, ez a Fun Arena Donovaly. Legnagyobb attrakciói a tobogán- és bobpálya, kötélcentrum, továbbá a 8 trambulin.

Ne habozzanak, látogassák meg Donovalyt családostól, garantáljuk, hogy felejthetetlen élményekkel térnek haza.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top