Utazás

10 órát töltött az óceánon, miután elragadta egy hullám

A 19 éves fiú azt mondja, élete legrosszabb, de legizgalmasabb nyaralása volt.

A vízi mentők és a parti őrség is értetlenül állnak az eset előtt, ami a 19 éves louisianai sráccal, Blake Spataróval történt. A fiú a családjával nyaralt Georgia partjainál, és egyik este vízparti sétára indult, aztán 10 óra múlva tért csak vissza.

A srác egy szikláról nézte az óceánt, mikor egy nagyobb hullám elragadta, és a vízbe rántotta. A sodrás olyan erős volt, hogy a fiú nem tudott kiúszni a partra. A hullámok robajában pedig minden segélykiáltása elveszett.

Szerencsétlenségére egyetlen helikopter vagy hajó sem vette észre, így nem maradt más választása, mint hogy a gondviselésre bízza magát – a nyílt óceánon, egyedül. „Azt mondogattam magamnak, élnem kell, élnem kell, még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy meghaljak” – mesélte a srác, aki végül 10 órát töltött az óceánon.

Az áramlat végül 5 kilométerrel arrébb, egy golfpályánál sodorta partra. Itt azonnal a segítségére siettek, vizet és élelmet kapott, majd kórházba szállították. Azóta jól van, és a humorát sem vesztette el: „Életem legrosszabb nyaralása volt. De a legizgalmasabb is.”

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top