Utazás

Több száz kukac fogadta hotelszobájában a nőt

Egy kaliforniai hotelben nem várt lakótársak köszöntötték a megdöbbent nőt.

Hayley Johnsent sokkolta a százával hemzsegő kukacok látványa. Az egy éjszakára 230 fontba (kb. 84 000 forint) kerülő Palo Alto Inn-i szobában mindent feltételezett, de férgeket biztos nem. A nő először azt hitte, egy doboz Tic Tac borult ki a padlóra, majd reszketni kezdett, amikor rájött, hogy nem cukorkákat lát. 

„Épp fürödni készültem, amikor megláttam a padlón a kis, Tic Tacnak hitt kukacokat, majd tudatosult bennem, mik azok. Mintha millióan lettek volna, és egyenesen a falból jöttek ki. Mindent elborítottak a fürdőszobában” – osztotta meg a Twitteren rossz élményét Hayley.

Azonnal lesietett a recepcióra, de a hotel munkatársa a fürdőbe belépve azt mondta, ő nem lát semmit. Amikor Hayley a szoba árának visszatérítését kérte, a munkatárs ezt megtagadta, helyette felajánlott egy másik szobát.

Végül a nő egy másik hotelben foglalt szobát. Mivel Hayley online megosztotta a tapasztalatait, a szállodát elárasztották a panaszok és rossz vélemények. A hotel azóta bocsánatot kért a nőtől.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top