Utazás

A Nógrád megyei kórházakhoz megy a kormányablakbusz a héten

A Nógrád Megyei Kormányhivatal kormányablakbusza ezekben a hetekben a megye keleti felének településein, intézményeinél és rendezvényein jelenik meg, majd augusztus utolsó hetétől kezdve Nyugat-Nógrádban áll majd az állampolgárok szolgálatára – közölte a Nógrád Megyei Kormányhivatal.

Augusztus 14-én a kormányablakbusz a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórháznál, augusztus 15-én pedig a pásztói Margit Kórháznál jelenik meg – mindkét helyszínen 9 és 12 óra között lesz elérhető a helybe érkező ügyintézési lehetőség.

kormanyablak, busz

Fotó: orientpress.hu

A mobilizált ügyfélszolgálati irodában – hasonlóan a megye mind a hat városában megtalálható kormányablakokhoz – az ügyfelek közel 1500-féle ügykört kezdeményezhetnek, illetve kaphatnak tájékoztatást az eljárás menetéről. Többek között személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézés, illetve ügyfélkapu-regisztráció is lehetséges – adta hírül a Nógrád Megyei Kormányhivatal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top