Utazás

Félreklikkelt a mellrákos nő, töröltettek vele a bakancslistájáról egy elemet

A 29 éves Mandie csak New Yorkba szeretett volna utazni, de egy klikkelés miatt terroristának hitték és nem akarták beengedni Amerikába.

Három éve diagnosztizáltak mellrákot Mandie Stevensonnál. A brit nő és férje most New Yorkba szerettek volna utazni, a város meglátogatása szerepelt Mandie bakancslistáján. Legnagyobb meglepetésükre azonban a nő vízumkérelmét elutasították, miután Mandie véletlenül félreklikkelt a vízumügyintézésnél, és azt jelölte be válaszként, hogy törekedett részt venni terrorista tevékenységekben, esetleg népirtásban – írja a Daily Mail.

Mandie azonnal jelentkezett az amerikai követségen, hogy korrigálja a hibáját, de csak két nappal az utánra kapott időpontot, hogy elrepültek volna. Így rengeteg pénzt buktak, ráadásul a nő betegsége miatt speciális és drága biztosítást kellett kötniük.

Végül pluszpénzért és a programok átfoglalása után el tudtak utazni, egyedül a New York Rangers jégkorongozóit nem láthatták, bár jegyük volt a meccsre.

Mandie azt mondja, most már képes nevetni a történteken, de ezután mindent háromszor is ellenőrizni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top