Utazás

Szénné égetve kapta vissza a bőröndjét a Ryanair egyik utasa

A francia lány semmilyen kártérítést nem kapott, miután cafatokban kapta kézhez a feladott kézipoggyászát.

Debbie Jean Boreaux-ból utazott Londonba egy hosszú hétvégére a Ryanairrel, a nyaralása azonban teljesen tönkrement, hála a diszkont légitársaság új poggyászszabályzatának. Az új szabályok értelmében a francia lánynak fel kellett adnia a kézipoggyászát (egy kis méretű bőröndöt), amit aztán cafatokban kapott vissza a futószalagról.

A londoni Stansted reptéren 30 perccel többet várt a csomagjára, mint a többi utas, hogy aztán szembesüljön a károkkal. A 22 éves lány egyből jelentette a kárt, a Ryanair dolgozói azonban a legkisebb mértékben sem bizonyultak segítőkésznek. Sőt, mikor a visszaúton megkérte, had tartsa a történtek után magánál a csomagját, durván elutasították.

Hogy mi történt a lány bőröndjével, arról csak találgatni lehet. Az ilyen eseteket elvileg az elsőbbségi jegy megvásárlásával lehet kikerülni, ám kérdés, hogy ha előbb-utóbb mindenki beruház a priority beszállására, akkor minek alapján fognak szelektálni a csomagok között.

unilad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top