Utazás

Megszűnik a Wizz Tours

Az év végén lehúzzák a rolót, a jövő évre érvényes foglalásokra a cég teljes visszatérítést ajánl fel az utasoknak.

Az elmúlt hetekben egyre több furcsaságot tapasztaltak az utasok a repülőjegyeket és szállásokat csomagban értékesítő online utazási szolgáltató, a Wizz Tours foglalásainál. Például néhány korábban lefoglalt repülőjegynél nem voltak láthatók a járatok.

Az Utazómajom szakblog megkérdezte a Wizz Airt, mi a zavar oka. A légitársaság közleményében azt írta: átalakítják az utazási csomagokra vonatkozó elképzeléseiket.

Az online utazási iroda megszűnik, a légitársaság marad (Fotó: Wizz Air)

Ezért a Wizz Tours online utazási szolgáltató december 31-én befejezi működését. Ezt követően az utasok a Wizzair.com oldalon végzett foglalás során szabhatják testre utazásukat a szállás és a transzfer lefoglalásával.

Azokkal az utasokkal, akiknek a foglalásuk jövő január 1. után induló vagy január 15. után érkező járatot tartalmaz, a cég felveszi a kapcsolatot, és teljes visszatérítést ajánlanak fel nekik.

Fontos, hogy a Wizz Air légitársaság nem szűnik meg, hanem a szállást és repülőjegyet kombináló Wizz Tours online utazási iroda fejezi be a működését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top