Utazás

Leparancsolták a repülőgépről a nagyon büdös családot

A család férfitagja azt mondja, szerinte azért küldték le őket a gépről, mert zsidók.

Távoznia kellett egy család három tagjának a Miamiból Detroitba készülő American Airlines gép fedélzetéről szerdán. A családot azután kérték meg, hogy utazzanak egy későbbi járattal, miután több utas és egy légiutas-kísérő is panaszkodott a testszagukra.

Fotó. Andrew Caballero-Reynolds / AFP

Yossi Adler, a családfő szerint zsidóságuk miatt küldték le őket a gépről. A férfi a fedélzeten azt mondta, nyolc gyerek várja otthon, és nincs testszaga. A légitársaság ez ügyben eljáró alkalmazottja megkérdezte a férfit, hogy vallási okokból nem tisztálkodik-e, de Adler azt felelte, naponta szokott zuhanyozni. Végül a család a légitársaság által lefoglalt szállodai szobában töltött egy éjszakát, és másnap utaztak tovább.

A légitársaság képviselője azt mondta, semmi köze nem volt a döntésüknek Adlerék vallásához, egyszerűen csak sokan panaszkodtak a testszagukra. A Fox News igyekezett megszólítani Adlert is, de egyelőre nem jártak sikerrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top