Utazás

Testsúlya miatt alázták meg az anyukát a repülőn

Az anyuka nyílt levélben üzent gyalázkodó utastársának.

Katie Kiacz a Delta Airlines járatán repült Orlandóból Detroitba. A friss anyuka kiszúrta, ahogy az utastársa sms-ben panaszkodik egy barátjának, amiért egy „kéttonnás nő mellett kell ülnie”. Most nyílt levélben üzent a bunkó férfinak.

„Azt írtad, 2 tonnás vagyok. Amikor közöltem veled, hogy nem éppen, csak épp túl vagyok a szülésen, felsóhajtottál, és kimenekültél a mosdóba, majd halkan megkérdezted a stewardesst, nincs-e egy másik szabad hely a gépen. Örülök, hogy nem volt. Gondolom, azt nem szívesen mesélted volna el, miért akarsz átülni. Nem kértél bocsánatot tőlem. Sőt, tudomást sem vettél rólam. Miért írok neked most mégis? Hogy tudd, nem azért létezem, hogy neked és a hozzád hasonlóknak tetsszek.”

Az anyuka posztja hatalmas utat járt be, 102 ezerszer osztották meg és 85 ezren reagáltak rá, az írójáról pedig kiderült, hogy egy professzor munkatársa, aki a Northwestern Universityn kutat női testkép témában.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top