Utazás

Elgurult a busz kereke, azzal küldték volna tovább az utasokat

Néhányan azonban nem voltak hajlandók továbbmenni a megsérült busszal.

Hajmeresztő jelenetnek volt szemtanúja pár magyar turista, amikor egy busszal utaztak Szlovákiában: leesett a busz kereke, megelőzte a járművet, majd a szántóföldön landolt.

Az utasok mentek az abroncsért, és megpróbálták a sofőrrel visszaszerelni. Ám a 10 csavarból csak 8 került meg, így sokan nem akart továbbmenni a megsérült busszal – írja a Blikk, és fotókat is közölt az esetről.

Felhívták a budapesti irodát, de a beszámolók szerint ott azt mondták nekik, hogy ezzel a busszal menjenek tovább. Végül két óra várakozás után a cég mégis küldött egy mentesítő buszt, amellyel eljutottak a következő állomásra.

„Halálfélelmünk volt, hogy a hazaútra vissza kell szállnunk rá. Végül az egyik útitársam győzte meg a makacs idegenvezetőt, hogy ha visszafelé a nógrádi szerpentinen újra kilazulna a kerék, belezuhanunk a szakadékba, és végünk van”

– mondták az utasok a lapnak.

Az utazási iroda vezetője azt mondta, tökéletes műszaki állapotú buszokkal dolgoznak, nem tudják, hogyan lazulhattak ki a csavarok. A sofőr pedig próbautat tett utasok nélkül, miután visszaszerelték a kereket. Mégis, mire a kerékcsere megtörtént, küldtek egy másik buszt, egy vasárnapi napon ennél gyorsabban nem lehet szezonban másik járművet találni.

(Kiemelt képünk illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top