Utazás

Négycsillagos szállodába foglaltak, egy romhalmaz várta őket

Christine Sillmant és lányát kellemetlen meglepetés fogadta Tel-Avivban.

Christine Sillman és lánya Tel-Avivba, Izraelbe utazott. Szállásukat a Booking. com oldalán nézték ki: a tengerre néző szobát négycsillagos szállodában foglaltak le, amiért 120 fontot fizettek (körülbelül 43 ezer forint).

Amikor Izraelbe értek, óriási meglepetés várta őket: a szálloda címén nemhogy tengerre néző kilátást nem találtak, de magát a szállodát sem, csak egy romhalmazt… Christine és lánya nem hitt a szemének, ezért átmentek a közeli ötcsillagos szállodába, ahol kiderült, átverés áldozatai lettek, szállásuk nem is létezik.

Szerencsére minden jó, ha a vége jó, hiszen sok telefonálás, idegeskedés után végül sikerült szállást találni a számukra. Ez azért sem volt könnyű, mert utazásuk pont az Eurovíziós Dalfesztivál idejére esett, így gyakorlatilag minden szálláshely tele volt.

Így nézett ki a szálloda a Booking.com oldalán. Fotó: booking. com

És a valóságban… Fotó: Christine Sillman

A Booking óriásit hibázott, hiszen mielőtt az oldalukra kikerült a hirdetés, ellenőrizniük kellett volna, hogy ez a szállás valóban létezik-e. Christine-nek természetesen megtérítették a szállás díját, illetve a kellemetlenségek miatt felmerült költségeit is.

via

(Nyitókép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top