Utazás

Véletlenül a Pride járatra foglalt repülőjegyet egy család, de cseppet sem bánták meg

Te hallottál már a Pride járatról? Az a négytagú család biztos nem, akiknek végül egy különleges élményben lett részük az utazásuk alatt.

A Pride hónap alkalmából a Virgin Atlantic egy különleges járatot indított London és New York között az LMBTQ közösség tagjainak. A Pride-járat igazi bulit kínált a közösség részére, akik szivárványszínű extravagáns ruhákban érkeztek az utazásra.

Remek kezdeményezés, nem is csoda, hogy a járatra nagyon hamar elkeltek a jegyek, ám véletlenül erre a gépre foglalt egy négytagú család is. Amikor a tévedés kiderült, a személyzet felajánlotta a szülőknek, hogy átrakják őket és a két gyereküket egy későbbi járatra, de a család végül a Pride-járaton utazott, és nagyon jól érezték magukat.

„Az utazás általában unalmas szokott lenni, de most nem így volt, 5 órával a megérkezésünk előtt egy hatalmas bulival kezdődhetett a nyaralásunk!” – fogalmaztak.

 

Via

Kiemelt kép: Heathrow Airport / Twitter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top