Utazás
Szponzorált tartalom

A Mastercard régiós influencerközösségen keresztül segíti a külföldre utazókat (X)

A Mastercard idén nyáron is több népszerű influencerrel működik együtt, hogy megmutassa a készpénzmentes nyaralás előnyeit és bemutassa azokat a helyeket, amelyeket mindenképp érdemes felkeresnünk külföldi útjaink során. A vloggerek egymást vendégül látva mutatják be a régió különlegességeit és rejtett kincseit.

Fördős Zé és a Street Kitchen csapata a Felzabáltuk sorozatban mutatja meg Lisszabon és Isztria legjobb éttermeit és street food helyeit, míg Lakatos Márk a gasztronómia és a divatvilág újdonságait fedezi fel Máltán és Londonban.  

Szirmai Gergő egyike lett azoknak a vloggereknek, akiket idén nyáron a Mastercard arra kért fel, hogy a közép-európai régiót járják be. A kampány különlegessége, hogy a részt vevő influencerek egymásnak mutatják majd be mindazt, amit saját hazájukban a legjobban szeretnek. Így nemcsak turistaként, de a házigazda szerepkörében is megismerhetjük őket.  A vloggerközösség létrehozásával a Mastercard célja, hogy az ismert turisztikai célpontok mellett a régió rejtett kincseit is bemutassa, emellett pedig segítse a külföldre utazókat hasznos úti tippekkel és országspecifikus javaslatokkal.

„A Mastercardnál fontosnak tartjuk, hogy megmutassuk a régió sokszínűségét, legyen szó akár egy készpénzmentes fesztiválról Magyarországon, egy tengerparti naplementéről Görögországban vagy egy jóleső túráról a szlovén Alpokban. Hiszünk abban, hogy a mostanihoz hasonló együttműködésekkel nemcsak felejthetetlen pillanatokat szerezhetünk a kártyabirtokosoknak, de felhívhatjuk a figyelmüket a készpénzmentes utazásban rejlő előnyökre is: a gyors, kényelmes és biztonságos fizetésekre és azokra a különleges ajánlatokra, amelyekkel a Priceless Cities programunkon keresztül a Mastercard kártyabirtokosoknak kedveskedünk világszerte” – mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

Fontos tudni, hogy a külföldi bankkártyás vásárlások/fizetések az esetek többségében ugyanúgy díjmentesek, mint itthon. Érdemes tehát utazás előtt információt gyűjteni a célországunk kártyás elfogadóhelyeiről, hiszen így megkímélhetjük magunkat a pénzváltás nehézségeitől, és nem kell feleslegesen valutát tartani magunknál. A Mastercard kártyabirtokosok ráadásul számos exkluzív ajánlatot és élményt találnak a priceless.com oldalon.

A Magyarországon kibocsátott Mastercard és Maestro kártyákat külföldön is lehet használni, függetlenül attól, hogy forint- vagy devizaalapú számla kapcsolódik hozzájuk. Érdemes a kereskedőknél érdeklődni a kártya elfogadásáról, de ha ki van téve a kártyánknak megfelelő logó, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy a kártyánkat elfogadják.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top